Programe curs - de ce noi?
Programe curs

Consecventi principiului de competenta, serviciile noastre se adreseaza celor care privesc cu responsabilitate detinerea si uzul unei arme de foc. Programele noastre urmaresc parcurgerea tuturor etapelor de invatamant necesare obtinerii atestatelor de Instructori in poligon, si a Certificatului de absolvire a cursului de initiere pe linie de arme si munitii. Cursurile sunt in deplina concordanta cu prevederile legii 295/2004, 117/2011 si HG 130/2005.. Cine are nevoie de aceste cursuri? In primul rand, asa cum este prevazut in lege, in functie de categoria de armament vizata, sunt: membrii asociatiilor de vanatoare, ofiterii si subofiterii in rezerva care doresc sa obtina autorizatia de cumparare pentru arma de aparare si paza. Persoanele care doresc sa efectueze operatiuni cu arme si munitii. Orice cetatean roman fara antecedente penale care doreste sa fie atestat si initiat pentru uzul armelor letale.

Ce ne deosebeste de alte societati autorizate? Competenta factorului uman; programul complet de trageri si instruire teoretica, unica in Romania; raportul dintre costuri si servicii; baza materiala proprie puternica si apreciata de toti cei care au colaborat cu noi. 

Curs initiere

In principal este un curs destinat persoanelor care doresc (si au dreptul cf. legii 295/2003) sa obtina autorizatia de cumparare a unei arme letale. - Durata: 10 zile
- Documente: copie act de identitate, cazier judiciar, cere tip, 2 fotografii color.
Cost curs: 700 ron (TVA inclus) Se asigura: suport curs, lectori autorizati spe- cialisti in arme de foc, sala multifunctionala echipata multimedia, proiectii video, lectie practica - 25 focuri la talere, 25 focuri cu pusca la mistret alergator, 25 de focuri cu pistolul, examen. Daca promovati examenul - Certificat de absolvire curs.

Descarca cerere tip
Instructori

Curs destinat persoanelor care doresc sa devina instructori autorizati in poligonul de tragere.

- Durata: 6 luni
- Documente: copie act de identitate, cazier judiciar, cere tip, 2 fotografii color.
Cost curs: echivalentul BNR a 850 euro. (TVA inclus)
Se asigura: suport curs, lectori autorizati specialisti in arme de foc, sala multifunctionala echipata multimedia, proiectii video, teme practice - 200 focuri la talere/3 probe, 50 focuri cu pusca la mistret alergator, 100 de focuri cu pistolul, examen. Daca promovati examenul - Certificat de absolvire curs. Cu acest certificat puteti obtine din partea politiei teritoriale, Atestatul de instructor in poligon

Descarca cerere tip
Armurier Armurier
Extras din Legea 117/2011

“Art. 41. - (1) Dreptul de a purta şi folosi arme de tir se acordă, în condiţiile prezentei legi, numai sportivilor de tir categoria I ori membri ai loturilor naţionale sau olimpice, pe perioada cât sunt în activitate, precum şi antrenorilor şi instructorilor în poligonul de tragere.”

Descarca cerere tip


Cursuri avansate

Module personalizate pentru cei care doresc sa se perfectioneze in manuirea armelor de foc.
Exemple: Uzul armelor de autoaparare, Tir vanatoresc - talere, Notiuni de baza pentru trager-
ile cu armele de vanatoare cu glont (reglaje, corectii, declansare, tinta statica sau
mobila)
....etc.